per a la promoció i l'estímul de la cultura científica

Trivial RYM

2012 Vols jugar al trivial científic?

Setmana de la Ciència 2012
El trivial científic per Internet, vols jugar-hi?

Per la Setmana de la Ciència 2012, des de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació han decidit recuperar el trivial Research your mind. No cal dir que estem d’allò més satisfets! Perquè, encara que no ho digui enlloc, el va escriure un equip de Ciència en Societat.

2006

RYM: Research Your Mind és un joc de preguntes i respostes. Es tracta d’una eina lúdica que pretén apropar la ciència i la tasca dels investigadors al públic en general. Els participants han de contestar una sèrie de preguntes en base a quatre possibles respostes. A més de la resposta correcta cada fitxa conté també una explicació una mica més detallada referent a la pregunta i la possibilitat d’ampliar informació a través d’adreces web.

El 22 de setembre de 2006 a l’Auditori-Fòrum de l’FNAC-Illa Diagonal de Barcelona, i dins l’àmbit de la segona European Researchers’ Night, vam jugar una partida de RYM dirigida per Tomàs Molina. A la ciutat polonesa de Katowice hi jugaven alhora!

Research your Mind és un projecte confinançat per la Comissió Europea, el projecte està liderat pel Servei de Projectes Europeus i Internacionals de l’AGAUR, amb la col·laboració de l’Oficina de l’Espai Europeu del Coneixement (OEEC) del Departament d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya, i la participació de l’Institute for Ecology of Industrial Areas de Polònia.

Print Friendly, PDF & Email