per a la promoció i l'estímul de la cultura científica

Trivial del Medi Natural: Barrina’t

2008 Descobreix el patrimoni natural català jugant

Joc en línia
T’hi atreveixes?

Saps com es van formar els Pirineus? En quina població catalana es va encunyar moneda per primer cop? Creus que el suro és una mena de plàstic industrial? Quin és l’arbre més abundant de Catalunya? Diries que una mongeta del ganxet és una religiosa que resa mentre fa punt? Hi ha taurons perillosos a les nostres costes? Per què canten els grills?

Les respostes a aquestes i altres preguntes les trobareu jugant al Barrina’t, al qual podeu accedir fent clic sobre el logotip.

Requeriments tècnics mínims: Processador Intel Pentium 4 a 3 GHz o equivalent; Memòria RAM de 510MB; Sistemes operatius:
Windows 2000/XP o MacOS; Navegadors: Internet Explorer 6.0 o Firefox 2.0; Adobe Flash Player 9.0; Resolució de pantalla: 1024×768.
(El joc s’obre en una finestra emergent, per tant cal tenir activada aquesta opció, així com el javascript, al navegador)

Des de Ciència en Societat hem volgut fer una aposta per difondre el patrimoni natural català, i la creació d’un joc en format trivial permet fer-ho de forma amena i, alhora, rigorosa. I és que aquest joc de preguntes està plantejat de manera que cada resposta està argumentada, la qual cosa possibilita l’aprenentatge dels participants. Aquest és el segon joc de preguntes i respostes que elaborem, després de l’experiència del Research Your Mind (RYM), dedicat a divulgar diversos aspectes de la cultura científica.

El Barrina’t ha estat finançat per la Fundació Territori i Paisatge (Obra Social Caixa Catalunya) i la Direcció General de Recerca (Comissionat per a Universitats i Recerca) de la Generalitat de Catalunya.

Print Friendly, PDF & Email