per a la promoció i l'estímul de la cultura científica

Trivial de l’evolució: Evoluciona

2009 Mesura els teus coneixements sobre evolució

2009 Joc en línia
Anima’t!

Saps com es creu que va aparèixer la vida sobre la Terra? Quins són els requisits perquè un organisme quedi fossilitzat? Les plantes carnívores són més evolucionades que les altres? Per què hi ha animals albins, com en Floquet de Neu? Saps on van aparèixer els nostres primers avantpassats? Una simbiosi entre dos organismes és quelcom beneficiós o perjudicial?

Podreu conèixer les respostes a aquestes i altres preguntes si jugueu a l’Evoluciona, un joc de preguntes i respostes al voltant de l’evolució. Podeu accedir-hi fent clic sobre el logotip.

Requeriments tècnics mínims: Processador Intel Pentium 4 a 3 GHz o equivalent; Memòria RAM de 510MB; Sistemes operatius:
Windows 2000/XP o MacOS; Navegadors: Internet Explorer 6.0 o Firefox 2.0; Adobe Flash Player 9.0; Resolució de pantalla: 1024×768.
(El joc s’obre en una finestra emergent, per tant cal tenir activada aquesta opció, com també el javascript, al navegador).

Aquest és un nou joc tipus trivial elaborat per Ciència en Societat amb l’objectiu de divulgar alguns dels secrets de l’evolució en el marc de les celebracions del bicentenari del naixement de Charles Darwin i el 150è de la publicació de l’Origen de les espècies. Ambdues efemèrides se celebren pràcticament arreu del món durant tot el 2009.

Evoluciona és el tercer trivial que elaborem, després del Barrina’t – El Trivial del Medi Natural, dedicat al patrimoni natural català, i del Research Your Mind (RYM), sobre cultura científica en general.

El joc Evoluciona ha estat finançat per la Direcció General de Recerca, Comissionat per a Universitats i Recerca, Generalitat de Catalunya.


Crèdits: El contingut del joc Evoluciona – El Trivial de l’Evolució està subjecte a llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obres derivades; 2.5 Espanya.
Ciència en Societat

Print Friendly, PDF & Email