per a la promoció i l'estímul de la cultura científica

Exporecerca

Ciència en Societat convoca un premi Exporecerca on hi poden concursar tots aquells treballs la temàtica dels quals tingui relació amb la transmissió del coneixement científic en sentit ampli. Poden optar treballs sobre història de la ciència, periodisme científic, percepció pública dels avenços científics o de qualsevol assumpte en que intervingui la promoció i l’estímul de la cultura científica com a objectiu. Es considerarà qualsevol categoria d’ Exporecerca, sempre que hi hagi algun treball sobre aquest camp.

El premi que reconeix la feina feta amb intenció divulgativa de la ciència permet la participació, como tots els casos d’Exporecerca, en concursos internacionals.

El premi Exporecerca-Ciència en Societat 2021 s’atorga a Paula Dueñas Soliveres pel treball «Estudi comparatiu de les qualitats sanitàries de l’aigua de l’aixeta i l’aigua envasada.».

Premis Ciència en Societat 2020

Reunit el jurat format per Oriol Vall, Enric Marsà i Cristina Junyent, i vist el nombre i la qualitat dels projectes que coincideixen en la voluntat de sensibilitzar la ciutadania davant els grans reptes globals a què ens enfrontem com a espècie, decideix per unanimitat atorgar

XIIè PREMI Ciència en Societat EXPORECERCA JOVE en la categoria A a l’Estudi sobre la influència del greix en llet i la opinió social sobre el seu consum

XIIè PREMI Ciència en Societat EXPORECERCA JOVE en la categoria B al treball Triops cancriformis

XIIè PREMI Ciència en Societat EXPORECERCA JOVE en la categoria C al treball La lluita integrada a Malgrat de Mar

Exporecerca 28 de febrer 2020
La Farga de l’Hospitalet

Print Friendly, PDF & Email