per a la promoció i l'estímul de la cultura científica

Núria Rosés

Núria Rosés (Barcelona, 1970) és llicenciada en biologia per la Universitat de Barcelona i Màster en Sostenibilitat per la Càtedra UNESCO de la Universitat Politècnica de Catalunya. Va treballar durant tres anys al Departament d’Ecologia de la UB fent recerca en ecotoxicologia, període del que en va sortir la tesina “Efectes de l’herbicida atrazina en Physa i Ancyllus”. Ja en aquella època, però, entra en contacte amb el món de l’educació ambiental i des de llavors es dedica a treballar i a formar-se en el món de l’educació i la divulgació, des de diferents perspectives.

Dins aquest àmbit ha treballat diversos anys en diferents períodes a l’empresa Tasca, serveis d’animació sociòcultural, S.L., com a educadora ambiental, primer i com a gestora de programes després, a la Fundació Josep Carol, a l’Aquarium, etc. i des del 2004, ha estat gestora de projectes de recerca i responsable del SED (Servei d’Educació i Divulgació) del Laboratori de Recerca del Clima del Parc Científic de Barcelona (LRC-PCB), amb l’objectiu de desenvolupar projectes educatius per tal que la societat en general, i els infants i joves en particular, es facin partícips de la recerca en clima i canvi climàtic.

Actualment, inicia una nova etapa a la cooperativa Mas Franch, un centre educatiu a la Garrotxa que té per objectiu principal implementar i divulgar els principis de la Permacultura i l’Educació en l’acció a través del desenvolupament local, la participació i el treball en xarxa.

Print Friendly, PDF & Email