per a la promoció i l'estímul de la cultura científica

Gemma López Jornet

Llicenciada en bioquímica per la UB i màster en comunicació científica per la UPF, en l’especialitat de museologia. En aquest camp ha realitzat diverses exposicions científiques per a CosmoCaixa, Barcelona. D’una altra banda ha estat redactora i editora científica en el programa REDES de TV2, i coordinadora de les Nits Temàtiques de Ciència de BTV, així com assessora científica de programes i sèries d’animació destinats a públic infantil. 

També ha dissenyat i redactat continguts de pàgines web de caire divulgatiu per a la Generalitat de Catalunya i la Fundació “La Caixa”, i va col·laborar amb Larousse Editorial en la revisió i redacció del seu diccionari enciclopèdic. 

Va escriure periòdicament articles de divulgació i d’actualitat per al servidor de notícies de biomedicina Biomedia i també ha col·laborat esporàdicament amb altres mitjans (El PaísLa VanguardiaQuark…). 

A banda de tot això, però sense deixar del tot el món de la ciència, és membre de la companyia Teatre de la Incertesa, que produeix i posa en escena espectacles de teatre per adults, com Copenhaguen, de Michael Frayn i Els físics, de Friedrich Dürrenmatt.

Print Friendly, PDF & Email