Exporecerca

Premi Ciència en Societat-Exporecerca
al reconeixement a la comunicació científica

Ciència en Societat convoca un premi Exporecerca on hi poden concursar tots aquells treballs la temàtica dels quals tingui relació amb la transmissió del coneixement científic en sentit ampli. Poden optar treballs sobre història de la ciència, periodisme científic, percepció pública dels avenços científics o de qualsevol assumpte en que intervingui la promoció i l’estímul de la cultura científica com a objectiu. Es considerarà qualsevol categoria d’ Exporecerca, sempre que hi hagi algun treball sobre aquest camp.

El premi que reconeix la feina feta amb intenció divulgativa de la ciència permet la participació, como tots els casos d’Exporecerca,en concursos internacionals.

Premis Ciència en Societat 2018

Reunit el jurat format per Oriol Vall i Cristina Junyent, i vist el nombre i la qualitat dels projectes que coincideixen en la voluntat de sensibilitzar la ciutadania davant els grans reptes globals a què ens enfrontem com a espècie, decideix per unanimitat atorgar el

Xè PREMI Ciència en Societat EXPORECERCA JOVE en la categoria C a Julia Campuzano, de l’Institut Vilatzara, de Vilassar de Mar, per la decidida intenció de millorar la salut global amb el treball: «La resistència bacteriana. Què podem fer per combatre-la?».

I dos accèssits
a Jaime Alonso Feijoo, Carlos Fole de Navia Dominguez, Miguel Herranz Meijide y Mateo Martínez Díaz, del Colegio Montecastelo de Vigo, por el trabajo que promueve la protección de la biodiversidad: «#SaveTheDolphins».
I a Brian Marín Díaz i Júlia Rodríguez Maeso, de l’Institut El Cairat, d’Esparraguera, per l’estudi que busca la reducció de residus: «Oceans de plàstic».

Exporecerca 22 a 24 de març de 2018
Campus La Salle Bonanova, URL

Premis anteriors Ciència en Societat – Exporecerca